Gemeente Zoetermeer

Inspraakbijeenkomst voorontwerpbestemmingsplan Stadscentrum-Oost

De gemeente houdt op maandag 18 juni een inspraakbijeenkomst over het voorontwerpbestemmingsplan Stadscentrum-Oost. Dit document ligt van maandag 4 juni tot en met 16 juli 2007 ter inzage bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het stadhuis, Stadhuisplein 1. Geïnteresseerden kunnen zich hierover tijdens de bijeenkomst door medewerkers van de gemeente nader laten informeren.

Het voorontwerpbestemmingsplan Stadscentrum-Oost gaat over het oostelijke gedeelte van het Stadscentrum en maakt een uitbreiding van het stadscentrum mogelijk met onder meer woningen, kantoren, detailhandel en horeca met bijbehorende voorzieningen zoals parkeerplaatsen. Het plangebied grenst in het zuiden aan de RandstadRaillijn, in het oosten aan de Italiëlaan, in het noorden aan de bioscoop en het theater aan de Duitslandlaan en in het westen aan het stadscentrum.

Inspraakreacties kunnen tot en met 16 juli worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

De inspraakbijeenkomst op maandag 18 juni wordt gehouden in het theater van 17.00 tot 20.00 uur. De bijeenkomst heeft het karakter van een informatiemarkt, dus belangstellenden kunnen komen op het moment dat hen het beste uitkomt.

Wie vragen heeft of het voorontwerpbestemmingsplan wil inzien, kan terecht bij de afdeling Publiekszaken in de centrale hal van het stadhuis, Stadhuisplein 1, te Zoetermeer. De openingstijden van deze afdeling zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur en op vrijdagavond van 17.00 uur tot 19.30 uur. Voor een mondelinge toelichting en inzage buiten de genoemde uren kan telefonisch een afspraak worden gemaakt onder nummer (079) 3468400.