Gemeente Medemblik

2e fase MC De Muiter geopend

Vrijdagmiddag 15 juni jl. vond de officiële opening plaats van de tweede fase van het Multifunctioneel Centrum De Muiter aan de Admiraliteitsweg in Medemblik.
Elan Kinderopvang, Fysiotherapie Medemblik en de Openbare Bibliotheek openden hun deuren binnen de tweede fase van De Muiter.

Aan de vertegenwoordigers van alle gebruikersgroepen van De Muiter kregen de opdracht om een grote panoramafoto van het centrum in zeven stappen te onthullen. Hierna gingen de gasten in optocht naar de entree van de 2e fase, voorafgegaan door ondermeer de kinderen van de kinderopvang. Na het openen van een gordijn lieten de kinderen ballonnen op en kon iedereen de nieuwe huisvesting van Elan, Fysiotherapie Medemblik en de Openbare Bibliotheek bezichtigen.

In september 2006, werd de eerste fase van het centrum geopend. Hierin vestigden zich een gedeelte van het Atlascollege, de sporthal en het fitnesscentrum.

Sportdag
Ter gelegenheid van de opening krijgen de scholieren van De Dijk ( onderdeel van het Atlascollege) vrijdag alvast een voorproefje. Zij konden zich uitleven met sport en spel. Deze sportdag werd hen aangeboden door de 25-jarige Fysiotherapiepraktijk, onder het motto: Fun to Move.

Open dag
De bibliotheek, Elan Kinderopvang en de Fysiotherapiepraktijk Medemblik boden zaterdag 16 juni een open dag met een feestelijk programma ter gelegenheid van de opening. De open dag werd door ca. 600 mensen bezocht.