Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (18/06)

BERGEN OP ZOOM, 18 juni 2007

Jongen aangehouden na vechtpartij
ROOSENDAAL: Bij een grote vechtpartij is zondagmiddag een 13-jarige inwoner van Roosendaal gewond geraakt. Het slachtoffer had even daarvoor ruzie gekregen bij een festival in Roosendaal met een andere jongen. Even later werd de jongen buiten geconfronteerd met een grote groep jongeren waaronder de jongen waarmee hij ruzie had gehad. Een vechtpartij ontstond waarbij het slachtoffer lichtgewond raakte. De jongen heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen. Één verdachte is aangehouden, het betreft een 15-jarige inwoner van Roosendaal. Hij is inverzekering gesteld.

Politie houdt tweetal aan voor graffiti
STEENBERGEN: Een 14-jarige en een 15-jarige inwoner van Steenbergen zijn zondagavond aangehouden door de politie. Het tweetal had even daarvoor graffiti aangebracht op de voormalige vestiging van een bouwbedrijf aan de Burgemeester van Loonstraat. Het tweetal is meegenomen voor verhoor en na verhoor heengezonden. Vermoedelijk krijgen zij een taakstraf via het bureau HALT.

Man aangehouden voor beledigen politieman
ROOSENDAAL: De politie kreeg zondagavond een melding van een vervelende man op het station. De man, een 40-jarige inwoner van Utrecht, was bezig om treinen te beletten verder te rijden. Toen de politie de man hierop aansprak was hij niet van plan om mee te werken. Uiteindelijk beledigde hij een politieman en is hij aangehouden. De man is na verhoor heengezonden. De treinen konden gelukkig weer op tijd vertrekken.

Auteur: Nicolette Bovenhorst