Uphantis opent vestiging in 's-Hertogenbosch

Focus op technologie voor sales- en marketingafdelingen

Ede, 18 juni 2007 - Uphantis, met kantoren in Amsterdam, Ede en Sittard, heeft haar vierde vestiging geopend in 's-Hertogenbosch. De nieuwe vestiging is gespecialiseerd in het toepassen van technologie voor sales- en marketingafdelingen van grote organisaties. Daarnaast wordt ook het complete producten- en dienstenportfolio van Uphantis geleverd het gebied van managementconsultancy, project- en programmamanagement, organisatie, beheer en integratie van bedrijfsprocessen.

De vestiging in 's-Hertogenbosch is de vierde die Uphantis sinds zijn oprichting twee jaar geleden in Nederland opent en deze gaat zich met name richten op de regio Midden-Nederland. De opening van een vestiging in 's-Hertogenbosch sluit aan bij de regionale aanpak van Uphantis, die onder meer tot doel heeft reistijd voor zowel klanten als medewerkers tot een minimum te beperken.

De vestiging in 's-Hertogenbosch gaat van start met 10 ICT- en organisatiespecialisten, onder leiding van Lisethe van der Doelen (40). Zij heeft bijna twintig jaar ervaring in de software-industrie en heeft de afgelopen tien jaar diverse functies bekleed bij SAP Nederland op het gebied van allianties, marketing en business development. Haar laatste functie was Consulting Manager op het gebied van SAP CRM. Henny Hurkens, directeur van Uphantis: "Rode draad door haar loopbaan is het initiëren, opzetten en uitbreiden van producten, diensten en organisaties. Hierin is zij succesvol en wij zijn dan ook blij dat Lisethe ons kantoor voor Midden-Nederland vorm gaat geven."

Lisethe van der Doelen: "Juist voor sales- en marketingorganisaties is snelheid en wendbaarheid een vereiste. Met Service Oriented Architecturen krijgen deze organisaties de mogelijkheid om adequaat in te spelen op de veranderende eisen vanuit de markt. Door toepassing van uitgekiende technologie kan Uphantis hiervoor samengestelde applicaties leveren op basis van SAP en NetWeaver."

Over Uphantis
Uphantis levert diensten op het gebied van managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Uphantis, opgericht in 2005, heeft vestigingen in Amsterdam, Ede, 's-Hertogenbosch en Sittard en telt op dit moment 130 medewerkers.

Ingezonden persbericht