Politie Gelderland-Zuid

Woninginbraken in onderzoek

Wijchen, 18-06-2007 o In de periode van 12 tot en met 15 juni werd er in een woning in de Passerot tot vier maal toe ingebroken. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De woning aan de Passerot wordt niet permanent bewoond. De toegang tot het pand werd verschaft door het openbreken van de toegangsdeur. In de woning werden diverse vernielingen gepleegd, ook werd er een luchtbuks meegenomen. Hierna werd de herstelde toegangsdeur nog drie maal opengebroken. Ook hierbij werden er telkens diverse vernielingen aangericht.

Het woninginbrakenteam van district Tweestromenland onderzoekt de inbraken. De politie heeft al een buurtonderzoek gehouden en ook de Technische Recherche heeft onderzoek gedaan. De politie sluit op basis van het onderzoek niet uit dat het om baldadige jeugd gaat.

Getuigenoproep

Heeft u in de periode van 12 tot en met 15 juni, of misschien in die week daarvoor, iets opvallends gezien in de Passerot of in de nabije omgeving? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(10)

Laatst gewijzigd 18-06-2007 16:13 | © Politie Gelderland-Zuid |