Ingezonden persbericht


Imation presenteert nieuwe verpakkingen

Optische- en flashmedia in nieuw jasje gestoken

Schiphol-Rijk, 18 juni 2007 - Imation, marktleider op het gebied van verwisselbare opslagmedia, presenteert nieuwe verpakkingen voor haar optische- en flashmedia. De nieuwe verpakking onderscheidt Imation´s optische- en flashproducten van haar consumentenmerk, Memorex. Terwijl Memorex een herkenbaar consumentenmerk blijft, is Imation het merk waar professionele gebruikers en bedrijven de voorkeur aan geven.

Het nieuwe ontwerp weerspiegelt Imation´s hoogwaardige technologie, betrouwbaarheid, gegevensintegriteit en stijlvolle producten. Het ontwerp benadrukt Imations toewijding om goede producten te bieden aan professionele gebruikers die afhankelijk zijn van Imation-producten om hun waardevolle gegevens veilig op te slaan en uit te wisselen. De nieuwe verpakkingen zijn zwart, gecombineerd met heldere en levendige kleuren om de verschillende, individuele producten te onderscheiden. De tekst op de verpakking is duidelijk en ook het grafische ontwerp is eenvoudig en stijlvol.

Brian Plummer, EMEA Vice President van Imation zegt: "Imation ontwikkelt, produceert en distribueert verwisselbare opslagproducten. Niet alleen blijven we onze producten verder verfijnen, maar ook blijven we aan onze verpakkingen werken. Met trots presenteren wij u dan ook onze nieuwe verpakkingen voor onze optische- en flashmedia. Het ontwerp benadrukt onze toewijding om betrouwbare en betaalbare producten te bieden aan professionele gebruikers."

Beschikbaarheid en beeldmateriaal
De nieuwe verpakkingen zijn vanaf augustus 2007 beschikbaar bij de wederverkopers. Afbeeldingen van Imations nieuwe verpakkingen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Over Imation
Imation Corporation is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van verwisselbare-opslagmedia, bestaande uit optische en magnetische media, flash drives en harddisk-cassettes. Het brede productassortiment van Imation voorziet in opslagbehoeften variërend van een paar megabyte tot honderden gigabytes. Imation is in meer dan zestig landen vertegenwoordigd en heeft producten voor zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Imation's tapecartridges worden gebruikt in rekencentra en in gedistribueerde opslagnetwerken en toegepast bij gegevensverwerking en beveiliging, in bedrijfscontinuïteitsprogramma's en voor back-up en archivering. De vraag naar Imation's optische producten en flash drives wordt gedreven door de behoefte aan betrouwbaarheid, gemak en draagbaarheid bij de opslag en het beheer van zakelijke gegevens, foto, film, illustraties en muziek op bedrijfs- en thuiscomputers en steeds vaker in consumentenelektronica. Imation biedt ook het merk Memorex aan. Memorex staat bekend om de slogan: "Is it live or is it Memorex?" Meer informatie over Imation is te vinden op www.imation.nl.

Meer informatie:
Persberichten en achtergrondinformatie zijn te vinden op www.imation.nl. PublieksWerk B.V.
Mirja van Baggem
t: (020) 486 21 39
e: imation@publiekswerk.nl