Ingezonden persbericht


Microsoft TechNet Live 2007 van start op 18 juni

Voorheen bekend als TechNet/MSDN Briefings

Schiphol-Rijk, 7 mei 2007 - Microsoft TechNet Live 2007 gaat van start op 18 juni in Amsterdamse RAI. TechNet Live, voorheen bekend als Technet/MSDN Briefings, geeft IT-professionals een overzicht van het laatste nieuws over technologische ontwikkelingen bij Microsoft. Met de naamsverandering is ook het programma veranderd: TechNet Live is interactiever en geeft meer, dieper gaande informatie onder andere door bijzondere demonstraties en internationaal gerenommeerde sprekers. Dit jaar zijn de thema's: Management, Security, 'Longhorn', Information Worker, Unified Communications en Infrastructure.

Programma


· Management - Wat is er gebeurd met MOM en SMS? Deze management-track gaat in op de Microsoft System Center-familie, met onder meer de mogelijkheden van System Center Configuration Manager en System Center Operations Manager.


· Security - Deze track is voor iedereen die zich met beveiliging bezighoudt, met een overzicht van de mogelijkheden met ISA Server, de introductie van Microsoft Forefront en uitgebreid beveiligingsadvies.


· 'Longhorn' - Begin volgend jaar is het zover: dan komt de opvolger van Microsoft Windows Server 2003 beschikbaar, nu nog bekend onder de codenaam 'Longhorn'. Deze track gaat over wat 'Longhorn' voor bedrijven kan betekenen. Met speciale aandacht voor de mogelijkheden van 'Hypervizor-virtualisatie'.


· Information worker - Experts uit binnen- en buitenland gaan in op Microsofts oplossing voor information workers: SharePoint Server.


· Unified Communications - 'Unified Communications' is hot. De consultants van Microsoft Nederland tonen wat er allemaal mogelijk is met Microsoft Exchange Server 2007 en Office Communications Server 2007.


· Infrastructure - Een speciale track voor gevorderde systeembeheerders over de veranderingen van IT-beheer en een overzicht van nieuwe deployment-tools.

Meer informatie over Microsoft TechNet Live 2007 en het programma is te vinden op www.microsoft.nl/technetlive.

Microsoft

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken.