E-Business kansen nu ook beschikbaar in Spanbroek, Noord Holland


- `s Werelds grootste Internet Consultants netwerk opent kantoor in Spanbroek -

SPANBROEK, 20070618 -- Nieuwe mogelijkheden dienen zich aan in de Noordhollandse Internet Industrie. WSI (We Simplify the Internet), wereldwijd leider en vooruitstrevend Internet Marketing concern, kondigt met trots de lancering aan van een nieuw Internet Consultants kantoor dat werkzaam zal zijn in de regio Noord Holland.

Het hoofdkantoor van WSI is gestationeerd in Toronto, Canada. WSI's meest recente kantoor zal worden gerund door Jeroen Zuydam die bedrijven uit de regio zal voorzien van een Internet Marketing Strategie. Jeroen Zuydam's WSI kantoor, gestationeerd in Spanbroek, levert kleine en middelgrote bedrijven in Noord Holland aantrekkelijke en technisch vooruitstrevende e-Business oplossingen tegen betaalbare prijzen. WSI is niet zomaar een website-leverancier, maar WSI biedt een actief partnerschap met haar klanten, waarbij een compleet e-Business portfolio kan worden ingezet om de winstgevendheid van bedrijven te vergroten.

Voordat Jeroen Zuydam zich aansloot bij WSI, heeft hij 8 jaar gewerkt bij een van de grootste IT bedrijven ter wereld. Als productexpert werkte hij dagelijks met klanten en hun problemen en wensen. Door te luisteren naar wat klanten echt willen, is hij in staat geweest om zijn klanten te voorzien van de best mogelijke oplossingen om tegemoet te komen aan de verwachtingen van zijn klanten en deze waar mogelijk zelfs te overtreffen.

WSI's internationaal gewaardeerde Internet Consultants inventariseren de bedrijfsbehoeften van klanten en de mogelijke kansen door gebruik van het gepatenteerde Lifecycle(TM) Systeem, een raamwerk voor het leveren van Internet Oplossingen. De eerste stap is de internet business analyse (IBA), waarin Jeroen Zuydam directe vragen stelt om zo de marketing strategie, het concurrentievoordeel, doelmarkten en de online en offline marketing initiatieven te inventariseren. De internet oplossing van de klant wordt dan verder geoptimaliseerd - met gebruik van diensten zoals consultancy, design, ontwikkeling, hosting, optimalisatie, domeinregistratie en Internet Marketing support met als doel om de business overhead te verlagen en de omzet te verhogen. Een WSI Internet Marketing Oplossing is gebouwd om meer gekwalificeerde bezoekers aan te trekken en om te zetten in klanten.


Over WSI:
WSI heeft een netwerk van meer dan 1500 kantoren in 87 landen. WSI levert jaarlijks duizenden Internet oplossingen aan kleine en middelgrote bedrijven. WSI levert betaalbare internet gerelateerde services en technologie?n die een maximale return on investment leveren voor bedrijven. WSI is vastbesloten te zorgen dat haar websites volledig toegankelijk zijn voor minder valide mensen door het leveren van training, ondersteuning, tools en technieken die overeenstemmen met de wereldwijde W3C standaarden.

###

Wilt u meer informatie over WSI of wilt u een gratis Internet Business Analyse (IBA) ontvangen ter waarde van 375 euro, bezoek dan www.wsimarketing.com/jzuydam, of neem contact op met Jeroen Zuydam via email jzuydam@wsimarketing.com of bel met 0226 353824.





WSI Internet Marketing