Mark Veerman uit Limmen verkozen tot Vetcoolste Papa Ooit


Eerste `Vetcoolste Papa verkiezing' in Het Land van Ooit groot succes

DRUNEN, 20070618 -- Mark Veerman uit Limmen (foto) is vandaag in Het Land van Ooit uitgeroepen tot Vetcoolste Papa Ooit. Hij won daarmee naast de eeuwige roem ook een reischeque ter waarde van ¤ 250,- en kreeg deze uitgereikt door kindervriend Irene Moors. Zij was voorzitter van de vierkoppige jury die alle deelnemende mama's moesten beoordelen.

Vetcoolste Papa Ooit wordt je niet zomaar, want de deelnemers moesten een drietal ronden doorstaan. Na de spierballen-ronde werden de papa's beoordeeld op hun voetbalkunsten. De 5 overgebleven papa's moesten ten slotte nog even knuffelen met de jury.

Na overleg van de 4-koppige jury kwam Mark Veerman als winnaar uit de bus en won daarmee de reischeque. "Mijn zoon zei in de auto nog dat hij zo graag weer eens naar Center Parcs wilde en dat kunnen we nu doen", was zijn blije reactie.

Volgend jaar is er weer een Vetcoolste Papa Ooit Verkiezing in Het Land van Ooit. Voor meer informatie over het volledige evenementenprogramma van Het Land van Ooit kijk op www.ooit.nl.

Tot Ooit!