Veiligheid in nachthoreca, bij evenementen en in voetbalstadions


Doorbraakin veiligheid en controle bespaart jaarlijks miljoenen

MONTFOORT, 20070618 -- Criminaliteit en vandalisme zijn serieuze problemen voor het huidige uitgaansleven en recreatie gelegenheden in Nederland. Met het landelijke beveiligingssysteem van Entr-ID is dit binnenkort verleden tijd.

De onkosten voor extra beveiliging, reparatiekosten en/of boetes zijn jaarlijks tientallen miljoenen. Effectieve en landelijke maatregelen zijn er tot nu toe nog niet, maar met de Entr-ID pas, kan hier snel een oplossing voor komen.

Entr-ID is een landelijk identiteitssysteem voor uitgaansgelegenheden, voetbalstadions en evenementen, het systeem zorgt ervoor dat vandalisme en leeftijdfraude sterk wordt teruggedrongen en zo een enorme besparing oplevert voor de aangesloten gelegenheden.

De Entr-ID is een persoonsgebonden pas met daarop de digitale identiteitsgegevens met pasfoto en een gemakkelijk betaalmiddel voor het betalen van bijvoorbeeld de entree van de discotheek, zwembad, evenement of voetbalstadion etc.
De passen zijn gekoppeld aan een landelijke database en zullen dan ook bij elke aangesloten gelegenheid geldig zijn.
Wanneer men zich heeft misdragen tijdens het uitgaan, kan de desbetreffende medewerker een melding op de pas plaatsten. Waneer deze persoon vervolgens naar een andere discotheek of gelegenheid wil gaan, verschijnt er tijdens controle van de ID kaart en het betalen van de entree een melding op de computer van de caissière. Deze melding geeft aan dat de desbetreffende persoon zich eerder heeft misdragen tijdens het uitgaan of evenement.
De medewerker kan dan besluiten om deze persoon geen toegang te verlenen aan de desbetreffende gelegenheid, om zo herhaling te voorkomen.

In plaats van een dubbele controle van identiteit en entree, is er met de Entr-ID maar 1 handeling nodig om beide processen te doorlopen.
Tevens is het zo dat niet selectief meer gevraagd wordt om het ID bewijs maar dat er bij elke bezoeker direct op ID gecontroleerd kan worden en zo de leeftijdsfraude effectief wordt bestreden.

Het Entr-ID systeem is een initiatief van Cardsupply Nederland, gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van fysieke- en elektronische informatieoverdracht en het marketing bedrijf 4Ward | Creations.





Ingezonden persbericht Entr-ID