Gemeente Hulst


Persbericht - 22.05.2007

Hulster cultuurdebat

De gemeente Hulst werkt momenteel aan de cultuurnota. Om een goede indruk te krijgen van wat er leeft binnen de culturele organisaties van de gemeente Hulst en te weten te komen wat de ambities voor de toekomst zijn, organiseert de gemeente Hulst op dinsdag 19 juni 2007 het Hulster Cultuurdebat.

Deze week gaan de uitnodigingen gericht aan alle verenigingen, stichtingen en belanghebbenden op het gebied van cultuur de deur uit. Een zeer gemêleerd gezelschap, want cultuur is een breed begrip dat gaat van carnaval tot kreatieve vorming tot muziekvereniging etc. Zij die geen uitnodiging ontvangen en toch binnen de doelgroep vallen, kunnen contact opnemen met mevr. S. van de Walle, bereikbaar op tel. 0114-389377.

Het cultuurdebat vangt op 19 juni 2007 aan om 19.30 uur. Na een gezamenlijke start worden er werkgroepen geformeerd. In deze werkgroepen worden een aantal stellingen besproken en is er ruimte voor opmerkingen en suggesties. De reacties op de stellingen vinden plaats tijdens het 2e deel van de avond, waarbij ook gelegenheid zal zijn hier op te reageren.

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl