Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Drie Zomerworkshops & één Workshopvoor Vrouwen die meer Rust willen

Op dinsdag 19 juni gaat de eerste van de vier speciale zomerworkshops van start. De zomerworkshop is een initiatief van De Vries advies & training en Compassie coaching & training de workshop voor Vrouwen is een coproductie van Compassie coaching & training en Men - Toren (www.mentoren.nl).

Organisatoren met vele jaren training- en coachingervaring en geven van workshops Richard S.T. de Vries, organisatieadviseur/trainer van De Vries advies & training, www.devries-adviesentraining.com en Grietje Oosting organiseren vier zomerworkshops. Grietje Oosting is eigenaar van Compassie coaching & training, www.compassie-coaching.nl. Zij heeft verschillende opdrachten op P&O gebied uitgevoerd, zoals wervingscoördinatie bij Connexxion en recruitment bij Telfort.

De zomerworkshops kenmerken zich door hun praktisch en informatief karakter met direct toepasbare tips voor de deelnemers. Gisteren gehoord en vandaag direct toepassen.


1. Werving & Selectie
Op dinsdag 19 juni van 15.45 tot 20.00 uur. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.


2. Professioneel en Plezierig Netwerken
Op donderdag 21 juni van 15.45 tot 20.00 uur. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.


3. Beoordeling- en functioneringsgesprekken
Op dinsdag 21 augustus van 15.45 tot 20.00 uur. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.


4. Workshop voor Vrouwen die meer Rust willen
Deze workshop is een voorproefje op de training voor vrouwen die meer rust willen. Door onder meer consequent dagelijks rust in te bouwen zullen vrouwen ervaren dat ze méér kunnen doen in minder tijd. De workshop wordt gehouden op donderdag 5 juli van 19.00 tot 22.30 uur. Minimaal 5 deelnemers, maximaal 12 deelnemers

Deelnemers worden via e-mail en persberichtgeving uitgenodigd voor deelname. De bedrag voor deelname aan een workshop (inclusief maaltijd en drankjes) bedraagt 289,00 euro per persoon. Opgave is mogelijk per mail (info@devries-adviesentraining.com) en fax (050 - 318 89 93).



Ingezonden persbericht