Gemeente Soest

Wijkschouw

Datum: 06/06/2007

Inbreng bewoners gevraagd voor schouw in "Soest Midden"

De gemeente Soest organiseert op dinsdag 19 juni een wijkschouw in de wijk Soest Midden. Soest Midden bestrijkt grofweg het gebied rond de Steenhoffstraat, Middelwijkstraat, Torenstraat, Kerkstraat, de Lange Brinkweg, Kerkpad, Kerkstraat, Olijkeweg.

Bewoners uit wijkbeheerteam de Eng verlenen aan deze schouw hun medewerking. Soest Midden is het laatste gebied van de gemeente Soest waar nog geen wijkbeheer is ingevoerd.

Bij de schouw zullen de wethouders Lemmen, Middelkoop en Krijger aanwezig zijn, én medewerkers van de gemeente op het gebied van verkeer, groen en veiligheid.

De schouw wordt gehouden per fiets, en start om 19.00 uur, bij de Brandweerkazerne aan de Lange Brinkweg. De route hangt af van de aangemelde onderwerpen.

* Kent u "enge plekken" in dit gebied?

* Ergert u zich al tijden aan een knelpunt in de wijk?
* Hebt u een creatieve oplossing voor een structureel probleem in de buurt?

* En bent u bereid dit zelf toe te lichten tijdens een wijkschouw?

Groot voordeel van een wijkschouw is dat zaken ter plekke kunnen worden toegelicht en bekeken.

Schouwpunten kunt u tot donderdag 14 juni 2007 melden bij de gemeentelijke wijkcoördinator van de wijk de Eng, mw. L. Zeijlemaker, bij voorkeur per e-mail: zeijl@soest.nl, of telefonisch op nummer (035) 609 36 28.

Vermeld u daarbij in ieder geval uw naam, adres, telefoonnummer overdag en/of emailadres, en een omschrijving van het knelpunt dat u wilt bespreken tijdens de schouw.

Meldpunt woonomgeving

Meldingen over dagelijks onderhoud van de woonomgeving horen niet in de schouw thuis: hiervoor kunt u contact opnemen met het Meldpunt Woonomgeving, tel: (035) 6093666, of per email: meldpunt@soest.nl.

Een melding bij het Meldpunt Woonomgeving wordt binnen 5 werkdagen verholpen, zoniet dan krijgt de melder binnen 5 werkdagen bericht over de planning van de afhandeling.

Lees de gehele of een geselecteerde tekst voor.