Gemeente Bernheze


Informatieavond revitalisering Cereslaan-West

De gemeente Bernheze is in samenwerking met de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Bernheze (SOB) bezig met de voorbereidingen van de revitalisering van de drie bedrijventerreinen in de gemeente Bernheze. Dit betekent dat een regenwaterstelsel wordt aangelegd, dat het gebied wordt opgeknapt en dat een terreinorganisatie wordt opgezet.

Op het bedrijventerrein Cereslaan-West wordt de revitalisering gecombineerd met het bouwrijp maken van de bouwlocatie Vismeerstraat. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het uitvoeringsontwerp voor het bedrijventerrein Cereslaan-West. Dit ontwerp wordt tijdens een informatieavond gepresenteerd. De avond vindt plaats op dinsdag 19 juni 2007 in Cultureel Centrum de Pas, De Misse 4 in Heesch, aanvang 19.30 uur.

Behalve de inrichting van de openbare ruimte wordt bij de revitalisering ook de samenwerking met de verschillende ondernemers gestimuleerd (de terreinorganisatie). Op deze avond geeft de SOB een presentatie van de verrichte werkzaamheden.

Meer informatie over de revitalisering en de terreinorganisatie vindt u op de website van SOB, http://www.so-bernheze.nl of op www.bernheze.org.