Gemeente Halderberge


Informatieavond Bosschenhoofd op 19 juni (13 juni 2007)

Op dinsdag 19 juni houdt de gemeente Halderberge in het Golden Tulip Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd van 16.00 tot 20.00 uur een inloopmiddag en avond over de vastgestelde Gebiedsvisie Centrum Bosschenhoofd en verschillende andere woningbouwinitiatieven in deze kern.

Het doel van de Gebiedsvisie is erop gericht om zoveel mogelijk samenhang en afstemming tussen verschillende ontwikkelingen en initiatieven in het centrumgebied te garanderen.

Wethouder J. Brans opent de bijeenkomst om ca.16.00 uur.

Belangstellenden kunnen vervolgens de rest van de middag en avond op eigen initiatief binnenlopen en bij de diverse marktkramen om een toelichting en informatie vragen. Voor een kleine kern als Bosschenhoofd staan er relatief veel ontwikkelingen in een klein gebied op stapel. Concreet zijn dat de ontwikkelingen in het centrumgebied, zoals in de omgeving het St. Gerardushof en op de locatie van de voormalige Rabobank en verder op de locatie Margrietstraat.

Hiernaast zijn ook enkele andere potentiële woningbouwlocaties in Bosschenhoofd in onderzoek. Tijdens de inloopbijeenkomst wordt u op hoofdlijnen geïnformeerd over deze voorgenomen initiatieven.

Interesse? Loop dan 19 juni a.s. binnen bij de Reiskoffer in Bosschenhoofd. Of lees hier meer over onder andere de gebiedsvisies . Berichttype Nieuws
Mutatiedatum 13/06/2007