Ingezonden persbericht


Biodiesel in Tanzania

Waterkracht in Guatemala

Kick-off Hivos campagne:'zonder duurzame energie - geen duurzame toekomst'

Groene Morgen Nederland!

Wat: Kick-off Hivos campagne:'zonder duurzame energie - geen duurzame toekomst' Waar: NS stations: Amsterdam CS, Den Haag CS, Utrecht CS Wanneer: Dinsdag 19 juni - vanaf 8.00 uur 's ochtends Details: Photo opportunity en interview mogelijkheid Hivos

Voor veel treinreizigers zal dinsdag 19 juni groen beginnen. Het Hivos klimaatfonds wenst forenzen die de NS stations op Amsterdam CS, Utrecht CS of Den Haag CS aandoen een groene morgen toe. Teams met groene handen reiken aansluitend folders uit waarin het hoe en waarom van de actie staat uitgelegd. Deze ludieke actie betekent de kick-off van de campagne: 'zonder duurzame energie - geen duurzame toekomst'. Met de campagne wil het Hivos Klimaatfonds mensen bewust maken van het belang van de toegang tot schone energie voor de ontwikkeling van mensen in ontwikkelingslanden. Het fonds investeert in zonnepanelen, waterkrachtcentrales en zuinige houtfornuizen in ontwikkelingslanden. Dit biedt schone en betaalbare oplossingen, die het milieu niet belasten en de mensen structureel vooruit helpt. Door te investeren in groene ontwikkeling kunnen mensen dáár een nieuwe start maken die goed is voor mens én milieu.

Graag nodigen wij u uit om bij de kick-off actie van Hivos actie aanwezig te zijn. Op het NS Station in Den Haag CS is een woordvoerder van Hivos aanwezig die een toelichting kan geven op de kick-off campagne van het klimaatfonds. Indien u haar wilt spreken zou u dat dan bij ons aan willen geven?

Met vriendelijke groet,
Namens Hivos

Weber Shandwick
Dorothy Warmerdam
T: 070 312 10 70
M: 06 46 33 13 17
dwarmerdam@webershandwick.com