15.06.2007 / 09:19 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ambassade van denemarken

Ambassade van denemarken

Autorola.nl introduceert het nieuwste concept van internetveilingen: E-Auction.

Den Haag, 15 juni 2007

Door middel van de zogenaamde E-Auction is de laatste technische ontwikkeling beschikbaar voor autobedrijven die snel en professioneel hun wagenpark willen re-marketen. Autorola.nl, een dochterbedrijf van het Deense Autocom, houdt naar aanleiding van hun succes op de Nederlandse markt en hun E-Auction concept in samenwerking met de Deense Ambassade op 19 juni a.s. een receptie in de residentie van de Deense Ambassadrice.

Autorola.nl bestaat sinds 2004 en is één van de pioniers op het gebied van on line-autoveilingen in Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van geïntegreerde remarketing oplossingen voor de auto-industrie, met behulp van de nieuwste systemen en gesteund door integrale logistiek en support service.

Volgens Autorola.nl's directeur verkoop, Elco Post, is het duidelijk te merken dat verkoop van auto's via het internet populairder is dan ooit: 'Particulieren en fleet owners hebben simpelweg uitgevonden hoe gemakkelijk en hoe snel het is om via het internet een auto te verkopen.
Wij verkopen dan ook duizenden voertuigen per jaar namens klanten op elk niveau van de autobranche in heel Europa'.

De 4600 goedgekeurde Autobedrijven die staan ingeschreven bij Autorola.nl zorgen ervoor dat zowel de particuliere als de zakelijke verkopers verzekerd zijn van professionele bieders en de best mogelijke marktprijs. Als verkoper hoeft men dan ook geen enkele vorm van garantie te bieden.

'Hebt u de tijd om bij 4600 autobedrijven in heel Nederland langs te gaan om de beste verkoopprijs voor uw auto te vinden?' vraagt Elco Post redenerend. 'Wij zorgen binnen 72 uur voor dit proces'.

Voor Fleetowners en Lease maatschappijen is de veiling ook een veilige en makkelijke manier om zaken te doen. Er zijn geen tussenhandelaren en zittend achter de computer kunnen de autobedrijven dagelijks auto's voor de handel vinden, die tot in detail zijn beschreven. Zodoende kunnen deze bedrijven altijd een optimaal autobestand in stand houden.

De missie van Autorola.nl is om ervoor te zorgen dat hun internetsite een plaats is waar autobezitters met zo veel mogelijk autobedrijven te gelijk een dialoog kunnen aangaan voor de verkoop van hun auto. Het bedrijf zorgt ervoor dat de dialoog snel en professioneel verloopt, met als resultaat een transactie tegen de meest gunstige marktprijs.

///////////////////////////////////