LLiNK

Soepie? Volg Andy en maak eens verse soep!

In McDonald's Kitchen, het enige kookprogramma zonder vlees en vis, maakt kok Andy McDonald in aflevering 3 een lekkere Thaise soep voor bankmedewerkers. Geen flauwe automatenprut, maar met verse ingrediënten en zelfgemaakte dumplings. Dat zouden meer mensen moeten doen! Even geen telefoons, faxen en hectiek, maar tijd voor een echte opkikker! Hoe dat ze smaakt zie je in McDonald's Kitchen, dinsdag 19 juni om 21.55 uur bij LLiNK op Nederland 3.

Heb jij ook lekkere recepten zonder vlees en vis? Doe dan mee aan de receptenwedstrijd op www.llink.nl en win een speciale kookworkshop met Andy in hoogst eigen persoon. Ook Andy's recepten zijn terug te vinden op de site, bovendien ontvang je met een simpel sms-je alle ingrediënten op je mobiel.

In McDonald's Kitchen trekken kok Andy McDonald en presentator Bas Westerweel 13 weken lang door het land, om de meest verrassende maaltijden te bereiden op de meest verrassende locaties. Altijd zonder vlees en vis, maar vooral met veel passie en liefde voor lekker eten.

McDonald's Kitchen is vanaf 5 juni elke dinsdag om 22.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl




LLiNK