Gemeente Drechterland

19-6-2007
Actie Rookmelders (slot)
Donderdag 14 juni was het zover. Burgemeester Rob van de Riet en brandweer commandant Esther Piet gingen in een onopvallende auto op pad om enkele adressen te controleren.

Niet thuis
Zo rond etenstijd was de verwachting dat veel mensen thuis zouden zijn. Dat bleek niet altijd het geval. Op de geselecteerde adressen in Venhuizen en Schellinkhout werd niet opengedaan. Herkent u in de de foto uw voordeur, neem dan snel contact op.
Van wie is deze deur Wanneer u deze week nog reageer En van wie is deze voordeur? t, maakt u alsnog kans op teruggave van uw aankoopbedrag. U kunt bellen met 0228-352219. Dit kan ook âs avonds.

Rookmelder in orde
Waar werd opengedaan werd met verbazing gereageerd. De actie rookmelder was uiteraard bekend maar met het bezoek van de burgemeester was toch onverwacht. In Oosterblokker en Westwoud werd aangebeld bij de familie Groot en Homan. Op beide adressen waren de rookmelders correct geïnstalleerd en in bedrijf. In Westwoud werd ook verteld dat de melder al dienst had bewezen, toen er een klein ongelukje in de keuken gebeurde.

De familie Groot was helemaal blij met het bezoek van de burgemeester. Maar dat had vooral te maken met andere plannen van dit grote zorgzame gezin.

---