USG People NV en Paralax BV sluiten Europese raamovereenkomst

19.06.2007 / 11:05 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Paralax b.v.

Paralax b.v.

USG People N.V. en Paralax B.V. sluiten Europese raamovereenkomst

19 juni 2007 - In het eerste kwartaal van 2007 zijn Paralax en USG People een raamovereenkomst met elkaar aangegaan. In de overeenkomst hebben beide partijen toegezegd zich vijf jaar aan elkaar te verbinden: USG People maakt gedurende deze periode gebruik van de professionele personeelsplanningsoftware Rostar CAS. Doelstelling is om alle relevante werkmaatschappijen van USG People binnen Europa hierop te standaardiseren. Paralax is hier de leverancier van.

USG People verleent gespecialiseerde arbeidsmarktdiensten in Europa, met als hoofdactiviteiten flexibele arbeid en customer-careservices en is gevestigd in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Italië, Spanje en Portugal. Alleen al in Nederland heeft USG People ruim 30 werkmaatschappijen, waaronder Creyff's, ASA Studenten Uitzendbureau, Unique, en Start People.

De totstandkoming van de raamovereenkomst is geïnitieerd door twee werkmaatschappijen van USG People. Zij hebben bij de holding aangegeven behoefte te hebben aan professionele software voor personeelsplanning. Met Rostar CAS zijn zij in staat sneller te anticiperen op de vraag van klanten en neemt de algehele efficiency toe.

Voor Roland Brinkhoff, Corporate Manager Procurement bij USG People, en Rob Buikema, Algemeen Directeur van Paralax, een prima uitgangspunt om met elkaar in zee te gaan en te voldoen aan het verzoek van de werkmaatschappijen van USG People.

Paralax ontwikkelt, programmeert en implementeert sinds 1980 software voor personeelsplanning. In 2007 is Paralax nog steeds marktleider in Nederland. Ook in het buitenland is Paralax actief, met name in Duitsland, België en Frankrijk neemt het aantal klanten toe. Met Rostar CAS biedt Paralax een nieuwe generatie personeelsplanningsoftware waarbij flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige technologie hoog in het vaandel staan. Dankzij Rostar CAS kan plannen sneller, efficiënter en makkelijker.
Voor het maken van schoolroosters heeft Paralax Rostar EduFlex.