Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Rotterdamse Vrijwilligersprijs 2007

Dit jaar onderdeel van inZ Vrijwilligersstad, geef uw organisatie op en maak kans op 7.500!

Verdient uw vrijwilligersorganisatie dit jaar de Rotterdamse Vrijwilligersprijs? Geef uw organisatie dan op voor de Rotterdamse Vrijwilligersprijs en maak kans op 7.500! Deze prijs wordt uitgereikt aan een organisatie die een belangrijke bijdr age levert aan Rotterdam, inspirerend is voor anderen en op een goede manier omgaat met de mensen en middelen die zij heeft. De prijs kent vijf categorieën: educatie en sociaal-culturele vorming; hulpverlening en zorg; sport, hobby en recreatie; kunst, cultuur en media; anders.

Wat valt er te winnen?
Een deskundige jury kiest in elke categorie een categoriewinnaar. Eén van deze vijf categoriewinnaars krijgt op 7 december 2007 de Rotterdamse Vrijwilligersprijs uitgereikt uit handen van wethouder Kriens. Daarnaast selecteert de jury in elke categorie een opvaller: een organisatie die in aanmerking komt voor een bijzondere vermelding. De winnaar ontvangt een bedrag van 7.500 en natuurlijk de roem. De andere categoriewinnaars krijgen elk 750 en winnaars van een bijzondere vermelding krijgen 500.

inZ Vrijwilligersstad
De uitreiking van de Rotterdamse Vrijwilligersprijs is dit jaar onderdeel van inZ Vrijwilligersstad van 28 november tot 7 december: 10 dagen activiteiten en festiviteiten voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en andere Rotterdammers die in vrijwilligerswerk geïnteresseerd zijn. Alle winnaars zijn daarom tevens VIP-gasten bij het Rotterdams Vrijwilligersfeest waarmee inZ Vrijwilligersstad afgesloten wordt. Meer informatie is te vinden op www.inz.nl/vrijwilligersstad.

Inschrijven
U kunt uw organisatie inschrijven voor de Rotterdamse Vrijwilligersprijs op www.inz.nl/vrijwilligersstad, de website van de samenwerkende steunorganisaties voor het vrijwilligerswerk in Rotterdam. U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij PROXY, dat de Rotterdamse Vrijwilligersprijs organiseert, telefoon 010 - 213 23 41 of info@proxynet.nl.

De inschrijving sluit 31 juli 2007. Veel succes!