Twynstra Gudde


Twynstra Gudde richt AdviesTalent BV op

Twynstra Gudde Groep heeft op 9 mei een nieuwe BV aan haar holding toegevoegd. Het gaat om AdviesTalent BV. Sinds 1 september 2006 is AdviesTalent operationeel. Met deze nieuwe BV speelt Twynstra Gudde in op de groeiende behoefte aan breed inzetbare junior adviseurs. Hiermee verbreedt Twynstra Gudde haar dienstenpakket. Daar waar Twynstra Gudde Adviseurs en Managers zich meer richt op de complexere vraagstellingen uit de markt, richt AdviesTalent zich op het voorzien in tijdelijke capaciteit, research en organisatiewerk voor opdrachtgevers.

AdviesTalent heeft in het huidige opstartjaar opdrachten uitgevoerd voor overheidsdiensten, ministeries , kennisinstituten, productiebedrijven en commerciële dienstverleners. Adviestalent biedt een unieke combinatie van werken en leren voor getalenteerde jonge adviseurs. Naast het werk voor opdrachtgevers doorlopen jonge adviseurs een intensieve werk- en leeropleiding van drie jaar. In die periode worden ze opgeleid tot medior adviseur of junior manager. AdviesTalent levert junioren die gedetacheerd kunnen worden bij opdrachtgevers en/of biedt junioren uit andere organisaties de mogelijkheid om de opleiding te volgen.
Het management van AdviesTalent wordt gevormd door drs. Jaap Berends (algemeen directeur) en Ingrid Visser MPC (directeur talentontwikkeling)

Formele opening Adviestalent BV
Op vrijdag 22 juni is de formele opening in de Villa van Twynstra Gudde te Amersfoort (13:00). Deze dag start met een RelatieEvent dat AdviesTalent organiseert voor haar opdrachtgevers en relaties. Later in de middag vindt de formele opening plaats (17.00). Het RelatieEvent staat in het teken van Het gebruik van nieuwe media zoals MSN, Hyves, Linkedln en Second Life dóór de nieuwe generatie jongeren en de effecten hiervan op het werven en binden van jonge talenten in organisaties. In hoeverre bedient de arbeidsmarkt zich van deze media en moet uw organisatie daarin mee?
Prof. dr. Michiel Schoemaker en dhr. Francisco van Jole, bekend van het programma De Leugen regeert (VARA) geven hun visie over hoe organisaties de Generatie Einstein kunnen benaderen en binden aan de organisatie.

Contact

Pers

Nouzha Chouâli
033 4677706
nch@tg.nl