KPN NV

Den Haag, 19-06-2007

Planet Internet heet voortaan Planet

Planet Internet heet voortaan Planet, omdat Planet meer is dan alleen een toegangspoort tot internet. Naast internettoegang biedt Planet een multimediaplatform waar nieuwe diensten als, Planet TV, Planet Music, Planet Voetbal en Planet Prime gebundeld worden. Zo maakt Planet je op een makkelijke manier wegwijs met de vele mogelijkheden op internet.

Met Planet haal je meer uit het internet. Planet biedt al geruime tijd telefonie en TV en nu ook de volgende nieuwe diensten: Planet TV, de internetvideo pagina van Planet. Hier vind je een verzameling van meer dan 350.000 video's met Uitzending Gemist, RTL Gemist tot en met het beste van You Tube. Zeer binnenkort komt Planet Music, een nieuwe muziekdienst, waar je muziek kunt beluisteren, downloaden, speellijsten (automatisch) kan samenstellen en delen met andere gebruikers. Op Planet Voetbal kunnen alle Eredivisie wedstrijden live worden gevolgd, inclusief persconferenties en achtergronden. En het eerder dit jaar geïntroduceerde Planet Prime, Het beste van Nederlandse televisie de afgelopen jaren geproduceerd door Endemol, allemaal op één kanaal.

Om de nieuwe richting van Planet kracht bij te zetten en de naamswijziging van Planet Internet naar Planet te onderstrepen zijn tevens het logo en de huisstijl aangepast. Vandaag start Planet een nieuwe communicatie campagne met als doel de digitale ontwikkelingen begrijpelijk te maken voor de consument en daar tevens haar media diensten onder de aandacht te brengen.