Warchild


Dio, de sleutel van 7 wijsheden

'Dio, de sleutel van de zeven wijsheden' is geschreven door vader Hans Peter en zijn zoon Mick. Mick bedacht het, Hans Peter zette het op papier.

Hoe het tot een boek kwam
Doordat Micks vader Hans Peter vragen stelde aan zijn zoon kwam het boek tot leven. Mick bedacht het verhaal en besloot dat een deel van de opbrengst van het boek naar War Child zou gaan. Om op die manier onder andere kinderen in Sierra Leone te helpen. Zijn vader schreef het allemaal op.

Jetske van den Elsen krijgt eerste exemplaar
Tijdens de boekpresentatie op 31 mei las Mick een stuk uit eigen werk voor. Vervolgens overhandigde hij zijn eerste exemplaar aan Jetske van den Elsen, onze kidsambassadeur. Zij bedankte Mick uitgebreid en was trots op haar gesigneerde uitgave. "Wat een eer dat ik het eerste exemplaar krijg! Ik kan niet wachten om eraan te beginnen", aldus een enthousiaste Jetske.

Koop het boek en help oorlogskinderen
Als je het boek koopt, help je kinderen in oorlogsgebieden. De Bruna doneert zelfs een extra euro aan War Child als je 'Dio, de sleutel van de zeven wijsheden' bij deze zaak koopt.

Bestellen en meer info
Bestellen kan ook. Klik hier. Hier vind je ook meer informatie over de inhoud.

Alvast een voorproefje:
"Dio wordt geboren tijdens de zonverduistering. Kort na zijn geboorte krijgt zijn moeder voor hem een Bhutaanse beschermketting, die Dio altijd moet dragen. Dio is slim en leert snel. Met Aine, zijn hartsvriendin, speelt hij veel in het park op een heuvel bij een oude ijskelder. Als Dio 9 jaar oud is heeft hij over deze ijskelder steeds weer dezelfde droom. Hij haalt Aine over om op onderzoek uit te gaan..."

Actie organiseren
Wil je ook een actie organiseren? War Child waardeert dat enorm. Meer info vind je op de actiepagina.