Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

's-Hertogenbosch, 19 juni 2007

G-NIUS te 's-Hertogenbosch breidt het accountmanagement uit

G-Nius B-to-B Network is begin 2002 ontstaan. De oprichters zijn ervaren ondernemers die hun sporen in de zakelijke dienstverlening zowel in goede als in slechte tijden ruimschoots hebben verdiend. Vanuit een business gedreven gedachte wordt de markt benaderd met zakelijke dienstverlening op de gebieden van secretariële, financiële, ICT, management en logistieke diensten en services. Dienstverleningsvormen zijn het tijdelijk ter beschikking stellen van arbeidskrachten, het werven en selecteren van arbeidskrachten in opdracht van opdrachtgevers, het aangaan van service levels voor benoemde expertises, het leveren van interim management.

Algeheel kan gesteld worden dat G-Nius zakelijke kennis, ervaring en kunde levert op de onderstaande vakgebieden:


. G-NIUS MANAGEMENT SERVICES

. G-NIUS ICT SERVICES

. G-NIUS FINANCIAL SERVICES

. G-NIUS LOGISTIC SERVICES

. G-NIUS OFFICE SERVICES

G-Nius is gevestigd in een historisch herenhuis uit 1850. Dit herenhuis betreft de voormalige pastorie van de naastgelegen Sint Josephkerk, beter bekend als De Orangerie.

G-NIUS heeft Marc van Rooij (39) benoemd tot Account Manager. Per 1 juni 2007 is Marc het accountteam van G-NIUS komen versterken. In de functie van Account Manager zal hij verantwoordelijk zijn voor de uitbouw van het G-NIUS relatienetwerk in Nederland. Hierbij zal hij nieuwe opdrachtgevers actief benaderen, signaleert hij nieuwe kansen in de markt en begeleidt hij kandidaten en medewerkers in het gehele traject naar een nieuwe opdracht. De belangrijkste doelstelling: het verkopen van services en diensten aan klanten en prospects zodat optimaal wordt ingespeeld op wensen van opdrachtgevers.

Gijs-Jan Deenen, Directeur G-NIUS: "Met de benoeming van Marc van Rooij geven wij hoge prioriteit aan het tijdig en volledig informatie verschaffen teneinde zo een helder beeld te schetsen van G-Nius en haar business. Marc van Rooij zal, als lid van het accountteam, de directie adviseren en ondersteunen in het uitvoeren van haar strategie op de gebieden van de Logistic en ICT services".

Voor de start bij G-NIUS is Marc van Rooij werkzaam geweest bij landelijke opererende Detachering en Werving & Selectie ondernemingen, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor het initiëren, opbouwen en managen van een evenwichtige en constant business genererende klantportfolio en het bieden van oplossingen door bemiddeling van vaste en tijdelijke ICT professionals. "Door zijn opgedane kennis en ervaring zien wij Marc als een grote aanwinst voor G-NIUS".

Noot voor de redactie (