Ingezonden persbericht


CULTUUR OP DE CAMPUS

Radboud Universiteit Nijmegen

www.ru.nl/kafenkoren

These Seats Are Taken wint Kaf en Koren '06/'07

Afgelopen donderdag 14 juni vond in een vol Doornroosje de finale plaats van de studentenbandstrijd die Cultuur op de Campus afgelopen collegejaar voor de derde keer organiseerde op de Radboud Universiteit Nijmegen.

De drie finalisten BreakTrack, These Seats Are Taken en With Ice gaven alles wat ze in huis hadden, en dat was heel wat. De jury (Jan-Pieter Maaijwee van Cultuur op de Campus, Peter Onstein van Big Mouth Studio's en Didier Hodiamont van 3voor12 Arnhem/Nijmegen) had lange tijd nodig om tot de uitslag te komen, maar These Seats Are Taken is de winnaar van Kaf en Koren '06/'07! BreakTrack mag zich runner-up noemen en de decibelmeter wees uit dat With Ice de publieksprijs verdient.

Na de juryuitslag was het tijd voor de afsluiter van de avond, tegelijkertijd de uitsmijter van het culturele seizoen van Cultuur op de Campus jaar: Lefties Soul Connection. Deze 'meesters van de raw funk & deep soul' kregen het goed opgewarmde publiek helemaal los en maakten er echt een feestje van. De Lefties vonden de dansende menigte er zo gezellig uitzien, dat zij halverwege de show hun instrumenten oppakten en de zaal instapten om aldaar verder te spelen.

Volgend jaar is er natuurlijk weer een Kaf en Koren editie! Studentenbands kunnen op www.ru.nl/kafenkoren meer informatie vinden.

Info: 024-3612823

Cultuur op de Campus
Lydia van Aert
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 6, k -1.70
T: 024 - 361 59 12
F: 024 - 361 55 47
E: cultuuropdecampus@dsz.ru.nl / l.vanaert@dsz.ru.nl W: www.ru.nl/cultuuropdecampus