Ingezonden persbericht


Persbericht

Claranet kiest voor LEWIS PR

Son, 19 juni 2007- Claranet, provider van zakelijke communicatie-oplossingen in Europa, heeft sinds 1 juni zijn PR-activiteiten ondergebracht bij LEWIS PR. LEWIS gaat Claranet adviseren en ondersteunen bij alle PR-activiteiten in de Benelux. De aanbieder van diensten op het gebied van internettoegang, VPN's, hosting, security en telefonie wil hiermee zijn naamsbekendheid verder vergroten.

Claranet is sinds 1996 een van de meest succesvolle providers van zakelijke communicatie-oplossingen in Europa. Claranet is actief in 7 landen, heeft meer dan 300.000 klanten, 550 medewerkers, een jaaromzet van 120 miljoen Euro en is vanaf zijn ontstaan een succesvolle en financieel stabiele onderneming. Claranet wil zijn kennis en ervaring als wereldwijde serviceprovider combineren met de voordelen die het als nationale onderneming biedt. Dankzij het eigen backbone-netwerk kan Claranet internationale netwerkoplossingen leveren. Als onafhankelijke provider is Claranet in staat met de klant mee te denken. Bedrijven zullen de komende jaren steeds meer gebruik gaan maken van internettechnologie en Claranet helpt hen bij het ontwikkelen, ondersteunen en managen hiervan.

"We zijn zeer verheugd dat we Claranet aan ons portfolio mogen toevoegen", aldus Robert van Dongen, Business Development Manager bij LEWIS. "De toenemende opslag van gegevens in datacenters en het feit dat bedrijven steeds meer gebruik maken van technologie, zijn zeer actuele ontwikkelingen in de markt voor zakelijke netwerkoplossingen. Onze uitdaging is om alle bedrijven in de Benelux te informeren dat Claranet een op dit gebied betrouwbaar pakket van diensten kan bieden."

Bericht voor de redactie

Over LEWIS PR
LEWIS PR is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestiging bevindt zich in Eindhoven en de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Barcelona, Boston, Düsseldorf, Frankfurt, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS PR heeft momenteel een omzet van $22 miljoen en telt meer dan 200 werknemers. Zie voor meer informatie www.lewispr.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robert van Dongen, Business Development Manager Tel: 040-235 4600
E-mail: robertvd@lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com