Gemeente Tilburg

19 juni 2007

Berm niet bedoeld als uitrit naar Vlashoflaan

Een aantal bewoners rijdt op dit moment via de berm van de Gombertstraat naar de Vlashoflaan. Dit is niet toegestaan en wij verzoeken deze bewoners dan ook met klem om niet langer via deze weg de Vlashoflaan op te rijden. Het zorgt voor gevaarlijke situaties en bovendien wordt hierdoor de berm tussen de Vlashoflaan en de Gombertstraat kapot gereden.

Inrichting groenstrook
Afhankelijk van het weer wordt de groenstrook tussen de Vlashoflaan en de Gombertstraat in september dit jaar opnieuw ingezaaid met gras.

Bezoekersparkeren in Gombertstraat
De bewoners van de nieuwe woningen aan de zijde van de Vlashoflaan hebben elk een eigen parkeerplaats op eigen terrein. Bezoekers kunnen hun auto in de Gombertstraat langs de groenstrook parkeren. Bewoners passeren elkaar dan door op elkaar te wachten achter de geparkeerde auto's van bezoekers. De strook voor bezoekersparkeren krijgt geen speciale inrichting met vakken. De Gombertstraat wordt geen éénrichtingsverkeer.

Meer informatie
Voor meer informatie over de inrichting van het openbaar gebied kunt u contact opnemen met de heer Rob Jansen, projectleider van de gemeente, via telefoonnummer 013 - 542 8108

---- --