Ingezonden persbericht


Samenvatting persbericht

Amsterdam, 19 juni 2007

CISCO CERTIFICEERT BT VOOR VIRTUELE VERGADEROPLOSSING

Referentie: DC07-345

BT heeft van Cisco een certificering ontvangen voor de 'TelePresence Connection', de virtuele vergaderoplossing van Cisco. Hiermee is BT een van de twee wereldwijde aanbieders die over de netwerkcapaciteit beschikken om deze oplossing te ondersteunen.

De Cisco TelePresence oplossing is een innovatieve technologie voor het creëren van live, 'face-to-face' vergaderingen gebruikmakend van hoge kwaliteit video en audio over een (gecertificeerd) IP-netwerk. Het is speciaal ontwikkeld om de ervaring van echte vergaderingen na te bootsen en gebruikers te helpen effectiever samen te werken, kosten te besparen en productiviteit te verhogen.

Met het behalen van de certificering toont BT aan over de juiste communicatie-ervaring te beschikken voor TelePresence-applicaties binnen zijn 'Unified Communications Video' portfolio.

Het gehele, Engelse persbericht vindt u op: http://www.btplc.com/News/Articles/Showarticle.cfm?ArticleID=5793c877-172c-4d03-b423-ab5a603c67c2

# # #

OVER BT
BT is een van 's werelds grootste leveranciers van communicatieoplossingen en -diensten en is actief in meer dan 170 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de levering van IT- en netwerkdiensten, lokale, landelijke en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van breedband en internet. BT is actief met vier divisies: BT Global Services, Openreach, BT Retail en BT Wholesale.

In het boekjaar 2005-'06 (einde 31 maart 2006) behaalde BT Group een omzet van 19.514 miljoen pond. De winst voor belastingen bedroeg 2.040 miljoen pond. British Telecommunications plc (BT) is de dochteronderneming van BT Group waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group plc zijn verzameld. BT Group plc kent een notering aan de effectenbeurzen van Londen en New York.

Bezoek voor meer informatie over BT: http://www.bt.com/aboutbt Beeldmateriaal van BT is te downloaden op: http://imagelibrary.btplc.com/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

BT
Nina Breuning/ Miranda Mens
Edelman
Tel.: 020 30 10 980
mailto:nina.breuning@edelman.com
mailto:miranda.mens@edelman.com
http://www.edelmanpr.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van BT: http://www.btglobalservices.com/nl

Eerder verschenen persberichten vindt u op: http://www.btplc.com/News/Index.cfm