ID&T


Sundale XXL invites Defected in the house!

Aanstaande zondag wel een heel speciale editie van Sundale bij Bloomingdale aan zee. Voor deze editie hebben we namelijk het internationaal bekende label Defected in huis gehaald. Defected won op de House Music Awards in londen vorig jaar nog een award voor Label van het jaar en Best Club Night. Defected zal de unieke sfeer van Ibiza over doen waaien naar de Nederlandse kust! De keren dat ze in Nederland zijn geweest was het uitverkocht en een daverend succes.

Defected neemt om dit te bereiken niemand minder dan Kenny Dope Gonzalez mee! Deze grootheid uit de V.S. zal deze zomer onder andere op Dance Valley te zien zijn maar vereerd Bloomingdale als eerste met een bezoek. Als helft van het duo Masters At Work is de Newyorker van Puertoricaanse afkomst een heus instituut. Hij is een 's werelds meest gerespecteerde DJ's, en heeft talloze kanonnen geremixed. Met 'Little' Louis Vega, de andere helft van Masters At Work, heeft hij duizenden producties op zijn naam staan.

Uiteraard zullen op deze editie de Sundale residents ook niet ontbreken! Roog en Ricky Rivaro staan te popelen hun muzikale passie met je te delen. Ook Norman Soares zal weer een roffelend en knallend live optreden weggeven.

Kaarten zijn alleen aan de deur beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Tot zondag!

Geplaatst op: 19-06-2007