Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 19-06-2007

Politie houdt auto-inbrekers aan

Boxtel Dinsdagochtend zijn in hun woningen in Boxtel twee jongens aangehouden op verdenking van het plegen van een auto-inbraak in De Braken op 13 mei jl. De 15- en 17-jarige verdachten zijn voor nader onderzoek naar betrokkenheid bij deze en mogelijk andere auto-inbraken in verzekering gesteld.

Politie houdt fietsendief en bromfietsdief aan

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is op het politiebureau een 25-jarige Bosschenaar aangehouden. De man wordt verdacht van diefstal van een fiets uit een schuur bij een woning in s-Hertogenbosch in december jl. De verdachte staat bij politie en justitie bekend als veelpleger.

Uden Maandagmiddag is op het politiebureau in Uden een 23-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt er van verdacht op 27 mei jl. een bromfiets te hebben gestolen vanuit een tuin bij een woning aan de Abdijlaan. Ook deze verdachte staat bij politie en justitie bekend als veelpleger.

Politie houdt opnieuw verdachte aan na vechtpartij

Schijndel De politie heeft maandagmiddag in haar woning in Schijndel een 34-jarige verdachte aangehouden. De vrouw was betrokken bij een vechtpartij in de Marjoleinhof zondagavond. Zij raakte tevens gewond. De Schijndelse is in verzekering gesteld.

Automobilist aangehouden na veroorzaken ongeval

s-Hertogenbosch Maandagmiddag is in de Genualaan een 47-jarige Bosschenaar aangehouden. De automobilist wordt ervan verdacht eerder deze middag in Oosterhout een aanrijding te hebben gehad met een fietsster. De fietsster raakte hierbij gewond; de man is doorgereden. Korte tijd later kon de man door de politie in s-Hertogenbosch worden aangehouden. De Bosschenaar verzette zich hevig en de agenten moesten pepperspray gebruiken om hem onder controle te krijgen. De politie heeft een mes en een honkbalknuppel in beslag genomen. De verdachte bleek tevens onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn rijbewijs is eveneens in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld.

Politie houdt verdachte mishandeling aan

Vught Dinsdagochtend is in zijn woning in Vught een 18-jarige jongeman aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Deurne op het Moleneindplein op 22 april jl. Het slachtoffer liep als gevolg van de mishandeling letsel op aan zijn gezicht en been. De politie doet verder onderzoek naar de mogelijke betrokkenheid van een tweede verdachte.

Politie rolt hennepkwekerij op

Oss Maandagmiddag heeft de politie in een pand in de Goudmijnstraat een hennepkwekerij opgerold. In totaal zijn ruim 600 hennepplanten en de bijbehorende apparatuur in beslag genomen en vernietigd. Een 52-jarige Ossenaar is ter plaatse aangehouden op verdenking van betrokkenheid. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Graffitispuiters aangehouden

Uden Maandagavond kreeg de politie de melding van een oplettende getuige dat een drietal personen graffiti aan het spuiten waren op een gebouw aan het Kleinveld. De inmiddels gearriveerde politie kon korte tijd later in de Burg Buskensstraat een 16-jarige jongen en meisje uit Uden aanhouden. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de identiteit van de derde verdachte.

Laatst gewijzigd 19-06-2007 15:32 | © Politie Brabant-Noord