Stork Groep NV

Stork meldt interesse van Private Equity groep

Dit is een openbare mededeling van Stork N.V. ingevolge artikel 9b lid 1 en lid 2 (c) Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Dit is geen openbare mededeling dat een openbaar bod wordt uitgebracht. Niet voor vrijgave, distributie of publicatie, noch geheel of gedeeltelijk, in of naar de Verenigde Staten van Amerika, Australië, Japan of Canada.

Naarden, 19 juni 2007

Stork meldt interesse van Private Equity groep

Stork meldt dat de onderneming oriënterende gesprekken voert met Candover, een leidende Europese private equity groep uit Londen. Deze gesprekken kunnen leiden tot een bod op alle uitstaande aandelen van Stork. Wanneer die gesprekken leiden tot een bod, zal dit in de vorm van contanten zijn met een indicatieve prijs van ¤ 47,- per aandeel, onder de voorwaarde van een due diligence onderzoek.

Candover heeft een serieuze interesse in het potentieel van Stork's onderliggende activiteiten en heeft aangegeven de huidige strategie te willen voortzetten om de activiteiten te laten groeien, zowel autonoom als door middel van acquisities.

De gesprekken worden gevoerd met medeweten en steun van de voltallige Raad van Commissarissen, inclusief de drie leden die in januari 2007 zijn aangesteld door de Ondernemingskamer. Stork-aandeelhouders Centaurus en Paulson zijn geïnformeerd over dit mogelijke bod.

Het is niet zeker dat er een bod wordt uitgebracht. Nadere aankondigingen volgen zodra daartoe aanleiding is, in ieder geval zal niet later dan 1 augustus 2007 een update worden gegeven.

Informatie voor de pers:
Stork N.V.
Dick Kors
Tel.: 035 - 695 75 75

Disclaimer
Dit persbericht is geen (onderdeel van een) aanbod tot aankoop of verkoop van effecten daartoe door wie dan ook in enig rechtsgebied. Nergens buiten Nederland zijn stappen ondernomen (noch zullen stappen worden ondernomen) om een openbaar bod mogelijk te maken in enig rechtsgebied waarvoor stappen zouden zijn vereist. Dit persbericht verschijnt eveneens in het Engels. De Engelse versie prevaleert boven deze Nederlandse versie.

Stork N.V. Postbus 5004 1410 AA Naarden Tel: +31 (0)35 695 75 75 Fax: +31 (0)35 694 54 14