Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Schiphol-Rijk, 19 juni 2007

ATP sponsort tennistalenten

ATP, The Advanced Travel Partner heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met tennistalenten Thiemo de Bakker en Igor Sijsling. Tot het eind van dit jaar zal ATP de tennissers financieel ondersteunen. Op hun beurt zijn beide spelers voor ATP beschikbaar voor diverse representatieve doeleinden. Zo verzorgen zij o.a. een tennisclinic voor genodigden van ATP.

Thiemo de Bakker maakt een bijzonder goed seizoen door. Zo heeft hij in zijn eerste jaar als proftennisser een wildcard gekregen voor zowel het Ordina Open als Wimbledon. De wildcard voor Wimbledon heeft hij te danken aan zijn wereldkampioenschap bij de junioren in 2006. De Bakker won vorig jaar ook het jeugdtoernooi op Wimbledon. Igor Sijsling was dit jaar actief op een aantal grote toernooien zoals de Challenger van Rome en het ABN Amro WTT. Vorig jaar won hij het Challenger toernooi van Saransk. Richard Kraijcek is manager van beide tennistalenten.

De samenwerking sluit goed aan bij de productportfolio van ATP, waar veel partnerships bestaan met sportbonden en organisaties als NOC*NSF. Tennis is een sport die door veel liefhebbers beoefend wordt, en de grote toernooien worden door velen gevolgd. ATP ondersteunt jonge talenten in meerdere sportdisciplines, de keuzes voor samenwerking worden dan ook gebaseerd op de ontwikkeling van dit sporttalent.


- Einde Bericht -

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht