Gemeente Goirle

Burgers volgden cursus 'Politie voor Burgers'

Burgemeester van Goirle reikte certificaten uit

De burgemeester van Goirle, mevrouw M. Rijsdorp, reikte dinsdag 12 juni in de raadzaal van het gemeentehuis in Goirle de certificaten uit aan twaalf deelnemers aan de cursus 'Politie voor Burgers'. De deelnemers zijn inwoners van Goirle (9), Riel (2) en Tilburg (1) die meer willen weten over het werk van de politie.

Namens de politie waren de teamchef van Goirle mevrouw G. Tevkir; operationeel chef J. Claes en de drie Goirlese wijkagenten H. Meeren, H. Tuerlings en Th. Baan aanwezig. Ook de heer A. van der Heijden, plv. districtschef was bij de uitreiking aanwezig. De gecertificeerden zijn: Bart de Jong; Hans van Dun; Ad de Roos; Angelique Zoontjes- van Kleijnenbreugel; Hanneke Diependaal; Michael van Driel; Pieter van Driel; Jan de Vet, Peter de Vet; Egon van Vlijmen; Niels Kleijn en Ad van Raak.

De cursus 'Politie voor burgers' wordt gegeven aan burgers die meer inzicht willen krijgen in het werk van de politie. De cursisten namen aan acht bijeenkomsten deel en maakten daarin kennis met bijv. de noodhulp, de gemeenschappelijke meldkamer, de technische recherche, de arrestantenverblijven en het opleidingscentrum in Breda. Bij dit laatste onderdeel kregen de deelnemers de gelegenheid aan een schietoefening mee te doen.
.