Deelgemeente Charlois Rotterdam


2e fase werkzaamheden Putselaan

Maandag 11 juni is de tweede fase van de werkzaamheden op de Putselaan van start gegaan. In de eerste fase is de noordelijke rijbaan van de Putselaan en de kruising met de Maashaven aangepakt; nu dit klaar is, wordt de zuidelijke rijbaan onder handen genomen.

Maandag 11 juni is begonnen met de voorbereidende werkzaamheden aan de zuidelijke rijbaan van de Putselaan, tussen Pretorialaan en de Maashaven O.z (fase 2). Deze duren drie weken. De rijbaan wordt dan nog niet afgesloten, maar het verkeer ondervindt wel enige hinder.

Het echte werk aan de zuidelijke rijbaan Putselaan begint op maandag 2 juli. Deze rijbaan is dan afgesloten voor al het verkeer. Ook het fietspad en trottoir worden opengebroken. Fietsers en bromfietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van ter plaatse omgeleide paden. Verkeer vanuit de Putsebocht kan in deze periode gebruik maken van de doorsteek Hillevliet / Putsebocht.

Contact

Wilt u meer weten over de werkzaamheden of heeft u klachten of opmerkingen, bel dan tijdens kantooruren met mevrouw M. Toet via telefoonnummer (010) 489 34 58. U kunt ook een e-mail sturen naar putselaan@gw.rotterdam.nl.