Ingezonden persbericht


Hoogwaardige hospitality van De Boer Tenten op Le Mans

Le Mans, 19 juni 2007 - De Boer Tenten, marktleider in de verhuur vvan tijdelijke accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, stond bij de 24 uur van Le Mans op de eerste plaats met de realisatie van verschillende tijdelijke accommodaties voor grootse namen in de automotive industrie als Audi, Peugeot en Aston Martin. Naast deze uitgebreide hospitality faciliteiten, creëerde De Boer ook diverse merchandising verkooppunten voor Corvette, Michelin, Aston Martin en Maserati.

Met de prominente aanwezigheid van De Boer heeft de onderneming wederom bewezen een perfecte oplossing te bieden voor corporate hospitality bij prestigieuze nationale en internationale sportevenementen.

Foto van hospitality faciliteiten: http://www.persinfo.nl/upload/1182257482

Gezamenlijke ontvangst met Peugeot
Peugeot en De Boer kozen ervoor om hun gasten op Le Mans gezamenlijk te ontvangen in een complete ingerichte, luxe hospitality accommodatie van twee verdiepingen. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de gasten vanaf een perfecte locatie langs het circuit genieten van de spectaculaire race.

Aston Martin winnaar van de GT1 klasse
Voor het eerst sinds 1959 vierde Aston Martin weer een triomf op Le Mans met een overwinning in de GT1 klasse met de Aston Martin Racing DBR9. De overwinning kon gevierd worden met de ongeveer 350 gasten die aanwezig waren in de hospitality accommodatie die was gebouwd door De Boer. De Delta structuur van twee verdiepingen was voorzien van tapijt, meubilair, verlichting en externe balkons op beide verdiepingen.

Alle topmerken en -coureurs nemen deel aan 's werellds meest beroemde endurance race. De geschiedenis van Le Mans gaat terug naar de begindagen van de autosport, de eerste editie van de '24 heurs' werd al gehouden in 1923.

Over De Boer
De Boer is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. De Boer heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit met nog eens 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds Augustus 2005 grootaandeelhouder. www.deboer.com.

Voor meer informatie of fotomateriaal:
Berend-Jan Rietveld
De Boer Tenten B.V.
berend.rietveld@deboer.com
Telefoon: 072-5400444