Politie Zeeland


---


O-2051-2007 Aanrijding, Wolphaartsdijk
Op de Stadsweg vond dinsdagmorgen rond 09.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed vanuit een uitrit de weg op. Hierbij zag hij een van linkskomende personenauto, bestuurd door een 20-jarige man uit de gemeente Goes, over het hoofd. Door een ruk aan het stuur te geven, kon de 20-jarige bestuurder een frontale aanrijding voorkomen. Zijn auto schampte echter nog net de auto van de 74-jarige man en kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. Er raakte niemand gewond.

O-2052-2007 Verkeers- en visserijcontrole, Zierikzee
Tussen dinsdagochtend 07-00 uur en dinsdagmiddag 12.00 uur heeft politie Zeeland, in de omgeving van Zierikzee, een verkeers- en visserijcontrole gehouden.
Hierbij zijn voor de volgende zaken bekeuringen uitgeschreven:
- 13x niet dragen van de autogordel
- 1x vissen zonder vergunning
- 2x niet handsfree bellen in de auto
- 7x door rood licht rijden
- 1x over de doorgetrokken streep

O-2053-2007 Schapen doodgebeten, Zierikzee
Tussen maandag en dinsdagochtend 11.00 uur zijn twee schapen, die op de Zeedijk aan de Havenweg in Zierikzee liepen, doodgebeten.
Op dinsdagochtend rond 11.00 uur werd de eigenaar schapen gewaarschuwd door wandelaars. Toen de man ging kijken zag hij dat twee van zijn schapen, vermoedelijk door een hond, waren doodgebeten. Een schaap was zwaar gewond aan de kop en moet afgemaakt worden. Twee andere schapen waren gewond aan de poten. Tevens bestaat er een kans dat er ook nog schapen in paniek het water in zijn gerend en zijn verdronken.
De politie is op zoek naar getuigen van het voorval en eventueel de herkomst van de hond.

W-2054-2007 Meisje van de fiets geduwd, Vlissingen
Dinsdagochtend tussen 08.55 uur en 09.00 uur is een 13-jarig meisje uit Vlissingen, aan het Weyevlietpad in Vlissingen door een onbekende man van haar fiets geduwd.
Het meisje fietste tussen genoemde tijdstippen naast een vriendinnetje over het Weyevlietpad in de richting van de Scheldemond. Vlak voordat ze het tunneltje in reden werden ze gepasseerd door een onbekende man. Toen de man het 13-jarige meisje voorbij fietste gaf hij haar een duw. Hierdoor kwamen het meisje en de man zelf ten val.
Het meisje raakte gewond aan haar gezicht en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.


---- --