Sap onderscheidt adp


SAP® Pinnacle Award voor ADP GlobalView®

ROTTERDAM, 20070619 -- ADP Employer Services International is onderscheiden met de eerste SAP® Pinnacle Award for Business Process Outsourcing (BPO). ADP werd voor de onderscheiding genomineerd door SAP-partners en medewerkers over de hele wereld en door SAP verkozen boven andere genomineerden als Arinso and IBM.

SAP levert het onderliggende platform van GlobalView®, de ADP Human Resource Outsourcing-oplossing voor internationaal werkende bedrijven zoals IKEA, Rhodia, Microsoft, Schindler en zo'n 50 andere multinationals in meer dan 30 landen.

Hoog tempo
Dr. Bernd Uwe-Pagel, Senior Vice President, BPO Business Unit, SAP, toonde zich erg blij met de uitverkiezing van ADP. "Gedurende de afgelopen drie jaar heeft ADP in een indrukwekkend hoog tempo een gestandaardiseerd, flexibel en wereldwijd toepasbaar SAP HR platform gebouwd én dit met succes bij bedrijven geïmplementeerd. De salarissen en personeelsinformatie van meer dan 550.000 medewerkers van multinationals worden nu al via de SAP-technologie van GlobalView® verwerkt."

Kracht
"GlobalView®, één van de eerste echt wereldwijd werkende HR-oplossingen, wordt in hoog tempo door multinationals afgenomen en is de aanjager van onze internationale groei", vindt Mike Capone, DP Vice President and General Manager GlobalView®. "Met deze erkenning wordt de kracht van onze samenwerking met SAP bij het leveren van hoogwaardige dienstverlening op het gebied van HR nog eens onderstreept."
Uiteraard is de toekenning van de SAP Award ook in Nederland met vreugde en trots ontvangen. Algemeen directeur Hein Brockhoff: "Een duidelijk bewijs dat standaardisatie en outsourcing bij ADP uitstekend samengaan. Daarmee wordt veel waarde voor onze klanten gecreëerd."

Over ADP
Automatic Data Processing, Inc. (NYSE: ADP), met ruim 7 miljard dollar aan omzet en meer dan 570.000 klanten wereldwijd, is een van de grootste leveranciers met een breed scala aan toonaangevende en kosteneffectieve transactieverwerkings- en informatiegerelateerde bedrijfsoplossingen.
ADP® Employer Services (ES), een divisie van ADP, voldoet aan de uitgebreide zakelijke wensen van werkgevers overal ter wereld. De kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke oplossingen van ADP ES zijn ontstaan op basis van 50 jaar ervaring in de branche en bieden een hoge toegevoegde waarde voor zowel grote, middelgrote als kleinere organisaties.
Meer dan een miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. Hun aantal stijgt ieder jaar. ADP groeit namelijk gestaag en kent steeds meer grote organisaties als klant. ADP ontwikkelt al 50 jaar systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties én verzorgt de verwerking daarvan in het eigen, uitstekend beveiligde, computercentrum. In Nederland is ADP veruit het grootste bedrijf met dit specialisme.





Ingezonden persbericht