Yacht kiest voor ICT-Opleidingen van Twice


DRIEBERGEN, 20070619 -- Yacht en Twice zijn per 1 juni een samenwerking gestart voor de verzorging van ICT-opleidingen. Eén van de doelstellingen van Yacht is om zijn ICT interim-professionals de gelegenheid te geven zich zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen. Dit gebeurt onder andere door het aanbieden van opleidingen. Yacht heeft Twice uitgekozen als preferred supplier voor de verzorging van ICT-Opleidingen vanwege het brede assortiment en de ruime ervaring met opleidingstrajecten bij detacheringbedrijven.

De Yacht Academy faciliteert het beste op opleidingsgebied voor zijn interim-professionals. Voor het invullen van vakgerichte ontwikkeling zijn speciale opleidingen te volgen via de Yacht Academy. Twice bied hiervoor trainingen aan met haar specialisaties op de vakgebieden: Netwerk- en systeembeheer (Microsoft, Citrix, Comptia), Software Development (Microsoft, Java, XML, OO) en Methodische trainingen (ITIL, Prince2, ASL).

Directeur Marcel van den Berg van Twice is erg blij met de keuze van Yacht voor Twice. Hij ziet hierin de bevestiging dat Twice een kwalitatief hoogwaardige en toch flexibele opleider is die kan voldoen aan de hoge standaards die Yacht stelt.

Twice richt zich op de top 500 bedrijven in Nederland en specifiek op de top 100 ICT bedrijven. Binnen Twice is het beleid om voorop te lopen in technologie om zo de "early-adaptors" te kunnen bedienen. Dit betekent dat nieuwe technologie snel eigen wordt gemaakt en op diverse wijzen wordt verspreid. Ook in haar aanbod van diensten en services streeft Twice ernaar om innovatieve producten en diensten te bieden om haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Nieuwe leervormen worden wanneer mogelijk toegepast in trajecten.

Over Yacht:
In Nederland is Yacht marktleider op het gebied van interim-professionals, interim-management en werving en selectie. Vanuit diverse kantoren in Nederland faciliteert Yacht een netwerk van ruim 3.500 hoogopgeleide en ervaren interim-professionals met ieder unieke kennis, ervaring en ambities. Yacht maakt onderdeel uit van Randstad Holding nv. Het aandeel Randstad Holding nv is genoteerd op de Euronext Amsterdam.

Over Twice
Twice verzorgt sinds 1992 ICT trainingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development, kantoorautomatisering, soft skills en persoonlijke vaardigheden. Officieel erkend door gerenommeerde softwareleveranciers, zoals Microsoft en Citrix, biedt Twice opleidingen die uitblinken in kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Daarnaast ontwikkeld Twice applicaties, software en cursusmateriaal.