Gemeente Montfoort


P e r s b e r i c h t

Montfoort, 12 juni 2007

Intentieovereenkomst Wonen, Zorg en Welzijn kern Montfoort

Lokaal Zorgnetwerk Montfoort, bestaande uit de gemeente Montfoort, Stichting Abrona, Stichting de Rijnhoven, Stichting Welzijns Ondersteuning Montfoort/Linschoten (SWOM), Stichting Woonbelangen Weidegebied (SWW), Vierstroom en Zuwe, ondertekenen op dinsdag 19 juni 2007 de intentieovereenkomst Wonen, Zorg en Welzijn voor de kern Montfoort.

Tweetal woonzorgzones
Met deze intentieovereenkomst verklaren de partijen van Lokaal Zorgnetwerk Montfoort dat er gebouwd gaat worden aan de realisatie van een tweetal woonzorgzones in de kern Montfoort tot en met 2015. Wethouder J.H.W.M. Vinkenburg tekent namens de gemeente Montfoort de intentieovereenkomst.

Zorginfrastructuur 2015
De intentieovereenkomst wordt getekend naar aanleiding van de door Lokaal Zorgnetwerk Montfoort opgestelde Zorginfrastructuur voor de kern Montfoort tot en met 2015. In de Zorginfrastructuur geeft Lokaal Zorgnetwerk Montfoort haar visie over de inrichting van de woonzorgzone in de kern Montfoort.

Visie
Lokaal Zorgnetwerk Montfoort wil dat in de kern Montfoort in 2015 het aanbod van wonen, zorg en welzijn is afgestemd op de vraag. Voor senioren die verpleeghuiszorg nodig hebben, zijn dan in de kern Montfoort kleinschalige voorzieningen aanwezig.


Noot voor de redactie/