Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.10 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 19 juni


* Maarsbergen: Identiteit "Heulmeisje"

* Tilburg: Overval tabakswinkel

* Den Haag: Gewapende overval

* Groningen: Inbraak en diefstal

* Hasselt: Inbraak en diefstal

* Tilburg-Noord: Poging moord

* Hoogkerk: Diefstal portemonnee

* Hulst: Beroving bejaarde vrouw

* Resultaten uitzending 12 juni en eventueel opgeloste zaken


*
Tilburg: Overval tabakswinkel
Maandagmiddag 21 mei weet de wel heel dappere eigenaresse van een kleine tabakszaak in Tilburg de overvaller die bij haar binnenkomt van zich af te schoppen. Den Haag: Gewapende overval
Vrijdag 11 mei wordt in Den Haag Amar Import Export overvallen. Van de daders zijn bewakingsbeelden gemaakt. Hulst: Beroving bejaarde vrouw
In een jaar tijd zijn in het Zeeuwse Hulst en omliggende dorpen, 17 vrouwen op soms zeer gewelddadige manier van hun tas beroofd.

Maarsbergen: Identiteit "Heulmeisje"
In 1976 werd op de parkeerplaats de Heul in Maarsbergen het lichaam van een dode jonge vrouw gevonden. Ze ging naamloos haar graf in, maar in 1986 leek haar identiteit eindelijk bekend. Eind vorig jaar bleek dat een vergissing te zijn, en sindsdien tast de politie weer in het duister over de identiteit van het 'Heulmeisje'. Daarom is er een gezichtsreconstructie van de vrouw gemaakt.

Tilburg-Noord: Poging moord
In de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 mei wordt in Tilburg een man in zijn huis door 3 mannen beschoten.

Groningen: Inbraak en diefstal
Op donderdag 5 april is er ingebroken in de Volksuniversiteit in Groningen. De daders staan op bewakingsbeelden als ze winkelen met de bij die inbraak gestolen bankpas.

Hasselt: Inbraak en diefstal
In de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 februari 2007 wordt er ingebroken in een bedrijf in Hasselt. De daders nemen onder andere pinpassen mee, en worden gefilmd als ze even later in Amsterdam proberen te pinnen.

Hoogkerk: Diefstal portemonnee
Donderdag 19 april worden twee portemonnees vanuit de tassen van werkneemsters weggenomen uit café Baloney's te Hoogkerk.