NIET BESTEMD VOOR BEKENDMAKING, PUBLICATIE OF VERSPREIDING, DIRECT OF INDIRECT, IN OF NAAR DE VERENIGDE STATEN, CANADA, AUSTRALIË OF JAPAN

Uni-Invest N.V.

Amsterdam, 19 juni 2007

Uni-Invest ziet af van beursgang

Amsterdam, 19 juni 2007 ­ Uni-Invest N.V. ("Uni-Invest" of de "Vennootschap"), de eigenaar en beheerder van Nederlands commercieel vastgoed, ziet af van de voorgenomen beursgang vanwege de ongunstige marktomstandigheden. De beursgang stond gepland voor 19 juni 2007. Uni-Invest zal de implementatie van de gecommuniceerde strategie voortzetten en de
ontwikkeling op de kapitaalmarkten nauwlettend volgen.

Jack Bakker, CEO van Uni-Invest, zei:

"De positieve reacties van institutionele beleggers met betrekking tot onze onderneming en strategie zijn zeer bemoedigend. Uni-Invest en haar aandeelhouders hebben echter besloten om de geplande beursgang niet voort te zetten wegens de ongunstige marktomstandigheden. Het bestuur en het management team zullen zich blijven richten op de unieke vastgoedbeheer- en verhuurstrategie in de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt. "

Uni-Invest profiel
Uni-Invest is een closed-end vastgoed beleggingsinstelling geregistreerd bij de Stichting Autoriteit Financiële Markten (AFM). De Vennootschap richt zich op eigendom en beheer van commercieel vastgoed in Nederland en haar portefeuille bestaat voornamelijk uit kantoorruimte. Op 31 maart 2007 bezat Uni-Invest een totaal van 300 gebouwen met een verhuurbareoppervlakte van 1.400.000 vierkante meter en met de hoogste concentratie in en om de randstad.
Uni-Invest heeft 46 werknemers en opereert vanuit 4 regionale kantoren over geheel Nederland. Voor additionele informatie betreffende Uni-Invest ga naar www.uni-invest.nl.

Voor nadere informatie:

Citigate First Financial Tel: +31 (0)20 575 4018


---- --