NEN


BouwNieuws 3 verschenen

maandag 18 juni 2007, 13:56

Met BouwNieuws brengen wij u recente informatie over normen, regelgeving en innovatie in de bouwbranche. Ook houden wij u op de hoogte van de evenementen en cursussen van NEN en NEN-Bouw in het bijzonder. BouwNieuws verschijnt zes keer per jaar.

In dit juni-nummer van 2007 o.a. een uitgebreid verslag van de CEN Construction Sector Network Conference in Rotterdam; de invoering van de Eurocodes die steeds dichterbij komt en een interview met Jhr.ir. A.J.H. de Beaufort over afvalwaterzuivering.
De inhoudsopgave kunt u hier downloaden.

Een abonnement op BouwNieuws bestaat uit zes edities NEN BouwNieuws en het Jaarboek van NEN-Bouw. Dit jaarboek is een naslagwerk met o.a. handige informatie over de voortgang van de werkzaamheden van de normcommissies van NEN-Bouw en verschijnt binnenkort.

Door nu abonnee te worden , ontvangt u de komende exemplaren in 2007 en alle exemplaren in 2008 inclusief jaarboek voor slechts 75,-. Dit aanbod geldt tot 31 augustus 2007. Het aanmeldingsformulier vindt u hier.

Heeft NEN BouwNieuws uw aandacht getrokken ? Vraag dan een gratis kennismakingsexemplaar op via bouwnieuws@nen.nl of vraag informatie op bij mw. A.M. van den Berg, tel. 015-2 690 152.