Ingezonden persbericht


Persbericht

Steelcase wint zes Best of NeoCon Awards op NeoCon 2007 Erkenning voor innovatief ontwerp van tafels, meubelsystemen, stoelen en werkoppervlakte

Amsterdam Zuidoost, 19 juni 2007 --- Steelcase Inc. (NYSE: SCS), wereldwijd marktleider in kantoorinrichting, heeft zes Best of NeoCon 2006 Awards gewonnen tijdens de NeoCon 2007. De prijswinnende producten variëren van zitmeubilair en oplossingen voor de educatieve en zorgsector, tot nieuwe tafels en werkoppervlaktes. Al deze innovaties zijn tentoongesteld op de NeoCon 2007 World's Trade Fair for Interior Design and Facilities Management in Chicago, die plaats vond van 11 tot 13 juni 2007.

"We voelen ons vereerd deze prestigieuze prijzen te ontvangen en erkend te worden in onze betrokkenheid om de markt voor kantoorinrichting naar grotere hoogte te stuwen," zegt Jim Hackett, president en CEO van Steelcase Inc. "Elk jaar streven Steelcase en haar zusterbedrijven ernaar om producten te creëren naar de laatste ontwikkelingen in design, technologie en duurzaamheid."

Best of NeoCon 2007
De Best of NeoCon Awards worden onder andere gesponsord door de International Interior Design Association en worden uitgeloofd aan de beste nieuwe producten die op NeoCon worden getoond. Steelcase Inc. kreeg in totaal zes awards, drie gouden en drie zilveren.

De Best of NeoCon 2006 Awards werden gekozen uit 300 genomineerden in 41 verschillende productcategorieën.

Over Steelcase
Steelcase helpt personen en bedrijven over de hele wereld effectiever te werken door het leveren van kennis, producten en diensten die het mogelijk maken een inspirerende werkomgeving te creëren. Dit wordt bereikt door de integratie van architectuur, meubels en technologie. Steelcase is sinds 1974 wereldwijd marktleider in de kantoormeubelbranche. De omzet in boekjaar 2006 was ongeveer $2,9 miljard. Het portfolio van Steelcase bestaat uit interieurarchitectuurproducten, meubelsystemen, technologische producten, stoelen, verlichting en archiveringsgerelateerde producten en diensten.

Steelcase en haar dochterondernemingen werken met dealers op meer dan 800 locaties, hebben fabrieken op meer dan 35 locaties en ongeveer 13.000 werknemers over de hele wereld. De Class A Common Stock van de onderneming wordt verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool SCS. Meer informatie vindt u op www.steelcase.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Lubbers & De Jong BV
Margriet Luttikhuizen
T 020 421 0565
F 020 638 8417
E Margriet@l-dj.nl