Politie Zeeland


---


O-2055-2007 Winkeldief aangehouden
In een winkel aan de Schuttershof in Goes werd dinsdag om 14.20 uur een 42-jarige Middelburger aangehouden omdat hij een spijkerbroek terom 14.20 uur een 42-jarige Middelburger aangehouden omdat hij een spijkerbroek ter waarde van E 29,95 had gestolen.
De man bekende in een stuk of tien andere winkels o.a. kleding, schoenen, speelgoed, een fietspomp, een radio en voeding te hebben weggenomen.

O-2056-2007 Aanrijding in 's-Heer Arendskerke
Op de kruising Noordzakweg / Stelledijk in 's-Heer Arendskerke kwamen dinsdag omstreeks 14.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 82-jarige man uit de gemeente Goes reed over de Stelledijk, komende uit de richting van de Boerendijk. Bij de kruising wilde hij rechtdoor de Oude Rijksweg oprijden, maar verleende geen voorrang aan een van links komende 67-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Beide auto's liepen behoorlijke schade op.

O-2057-2007 Verkeersongeval in Burgh Haamstede
Op de kruising N57 / Zandweg / Steursweg in Burgh Haamstede vond dinsdag om 16.30 uur een verkeersongeval plaats.
Een 64-jarige automobilist uit Spijkenisse reed over de N57 in de richting van de Serooskerkseweg. Op de kruising met de Zandweg / Steurweg stond hij stil voordat hij linksaf sloeg. Een achter hem rijdende 42-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland had dit te laat in de gaten en botste tegen de achterkant van de stilstaande auto. Deze auto schoot de rijbaan op en kwam in botsing met de auto van een 39-jarige man, eveneens uit de gemeente Schouwen-Duiveland. Twee personen, de 64-jarige bestuurder en een 69-jarige passagiere uit Rotterdam (onbekend is in welke auto ze zat) werden met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Voor zover bekend werden alle auto's geheel vernield. Een vierde auto, die op de Zandweg stond te wachten raakte beschadigd door rondvliegende auto-onderdelen.

W-2058-2007 Winkeldiefstal, Middelburg
In een winkelpand in de Sir Winston Churchilllaan in Middelburg werd dinsdag om 20.10 uur een 55-jarige Middelburger aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had twee kant-en-klaar maaltijden gestolen.

OPSPORING VERZOCHT
In het Programma 'Opsporing Verzocht' zijn vanavond in totaal 2 tips binnengekomen betreffend onderstaand bericht.
---

Dinsdagmiddag, 22 mei, omstreeks 14.30 uur werd een 79-jarige vrouw uit Hulst bij verzorgingscentrum 'De blauwe Hoeve', vlak bij de splitsing van de Zoutestraat met de Truffinoweg beroofd van haar zwarte boodschappentas.
De vrouw liep, samen met haar man door de Zoutestraat en ter hoogte van de splitsing werd de tas uit haar hand gerukt door een achteropkomende fietser. Deze fietser had kort bruin haar en droeg een grijs sweatshirt met op de rug grote witte letters (ca. 10 cm hoog). Op het moment dat hij de tas roofde kwam vanuit de richting van Graauw een automobiliste aangereden. Zij zag de tasjesroof gebeuren en heeft nog geprobeerd om de dader klem te rijden. Ook heeft zij nog gesproken met de 79-jarige vrouw.
---


---- --