Gemeente Putten

Genealogisch onderzoek Weeshuis Lidmaten Putten

Sportinstuif op woensdag 20 juni 2007: startsein van BOS-impuls


---

Putten, 11 juni 2007

Op woensdag 20 juni 2007 organiseert de gemeente een spetterende sportinstuif op het Fontanusplein in Putten. Tijdens deze instuif kunnen jongeren van 8 tot 14 jaar vrijblijvend kennis maken met verschillende sporten. Zo is er o.a. een opblaasbare boarding voor streetsoccer en worden er demonstraties gegeven van streetdance en skaten. Voor dat laatste heeft de organisatie Jos Theisens weten te strikken. Dit fenomeen op skategebied werd in 2003 Nederlands kampioen Street. Hij zal naast een demonstratie ook een clinic geven aan belangstellenden. De instuif begint om 16.30 uur en duurt tot 18.00 uur. Deelname is gratis.

De sportinstuif is de officiële aftrap van de BOS-impuls. BOS staat voor Buurt Onderwijs en Sport en is een vierjarig project om kinderen en jongeren meer te laten bewegen en om een meer gezonde leefstijl te bereiken.

Om 17.00 uur zal wethouder F.W. Fabriek tijdens een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis het project en alle activiteiten toelichten. Ook kunnen belangstellenden kennis maken met de werkzaamheden van de sportconsulent, het straathoekwerk en de Krakerrr.