Gemeente Hengelo

Twentse bedrijfsleven op matchmaking event WTC Köln

Het World Trade Center (WTC) Köln organiseert in samenwerking met het WTC Twente, de Kamer van Koophandel Oost Nederland en Syntens een matchmaking event in Keulen van 20 tot en met 22 juni 2007. Uit Twente doen 11 bedrijven hieraan mee. Het evenement is bestemd voor bedrijven die contacten zoeken met partners/klanten in de regio Keulen.

Aangezien tegelijkertijd de jaarlijkse Europese WTC meeting plaatsvindt, kunnen de deelnemers tijdens deze dagen eveneens kennismaken met vertegenwoordigers van WTCs uit de hele wereld. Deze WTC vertegenwoordigers kunnen een belangrijke rol spelen bij het leggen van (eerste) contacten in hun regio.

De 11 deelnemende bedrijven uit Twente hebben elk een aantal afspraken met potentiële partners of klanten. Daarnaast vinden er tal van interessante bijeenkomsten plaats en is er ruimte om nieuwe contacten te leggen. Het Nederlandse Consulaat uit Düsseldorf is daarbij aanwezig om zowel Nederlandse als Duitse bedrijven antwoord te geven op vragen over handel- en vestigingsmogelijkheden over de grens.

Advsiory Board ook naar Keulen

Op donderdag 21 juni gaat er bovendien een delegatie van de Advisory Board van het WTC Twente één dag naar de bijeenkomst in Keulen. Zij spreken onder andere met de burgemeester van Keulen en vertegenwoordigers van de World Trade Centers Association (WTCA), de overkoepelende WTC organisatie.