Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Opening Atomium Court op woensdag 20 juni a.s.

Het opgeknapte sportterrein van handbalvereniging Atomium aan de Sparrendaal wordt op woensdag 20 juni opgeleverd.

Middelen
Een ieder is van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Het complex is in het afgelopen jaar opgeknapt met financiële middelen uit het Sportjaar 2005 en van het platform Vreewijk en de deelgemeente Feijenoord. Hoewel het allemaal net wat langer duurde dan voorzien, ligt het complex er nu weer mooi bij.

Huisregels
Op momenten dat er geen trainingen en wedstrijden van Atomium zijn, maken jongeren uit de buurt graag gebruik van de velden om er te voetballen. De vereniging heeft hier geen probleem mee, zolang de jongeren zich houden aan de huisregels. Deze regels zijn voor iedereen zichtbaar op een bord geplaatst. Het bord wordt op 20 juni officieel onthuld door portefeuillehouder René Kronenberg van de deelgemeente en Arco Goppel (jeugdvoorzitter Atomium) om circa 18.00 uur.

Houd rekening met buren
Deze huisregels gelden voor alle bezoekers en voor leden van Atomium. De belangrijkste huisregel is: houd rekening met de buren, veroorzaak geen geluids- en andere overlast. Als alle gebruikers zich hieraan houden, dan kunnen jong en oud nog lang blijven genieten van dit mooie speel- en sportterrein. De opening start om 16.30 uur en gaat door tot 20.00 uur.