Persberichten Heuvelrug, 09.30 uur

Utrecht, 20-06-2007

Breekgeluiden

LEERSUM- Op woensdagochtend werd een konijn aangezien voor inbreker. Omstreeks 04.45 uur kreeg de politie de melding dat in de omgeving van de Kwartellaan breekgeluiden werden gehoord. Agenten gingen ter plaatse en stelden een onderzoek in. Onderzoek wees uit dat deze geluiden van een stampend konijn kwam die in een hok zat.

Vrachtwagen op kant

RHENEN- Op dinsdagochtend raakte het verkeer gestremd door een gekantelde vrachtwagen. Omstreeks 10.50 uur reed een 36-jarige vrachtwagenchauffeur over de Cuneraweg. Door vermoedelijk te hoge snelheid kwam de vrachtwagen te kantelen. De 36-jarige man uit Breda raakte licht gewond. De lading van de vrachtwagen was stikstof en de tank was nog heel. De lading overpompen was een groter probleem en dat duurde tot in de avonduren. Het verkeer heeft hinder gehad van de versperring omdat er maar beperkte doorgang beschikbaar was.

Rijden onder invloed

RHENEN- In de nacht van dinsdag op woensdag werden drie automobilisten aangehouden omdat ze te veel gedronken hadden.

In Doorn werd een 22-jarige automobilist uit Doorn gecontroleerd op de Gezichtslaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het politiebureau 645 ug/l.

Omstreeks 00.10 uur werd een 47-jarige automobilist uit Veenendaal op de Nieuwe Veenendaalseweg gecontroleerd. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 450 ug/l. Nog geen 20 minuten later werd op de Englaan een 38-jarige automobilist uit Leersum gecontroleerd. Hij blies op het bureau 515 ug/l.

Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.