Gemeente Beek


Reconstructie Prins Mauritslaan en Maastrichterlaan

Sinds 2005 zijn de Maastrichterlaan en het buiten de bebouwde kom gelegen gedeelte van de Prins Mauritslaan opgenomen in het meerjarenplan van de gemeente. Dit houdt in dat budget gereserveerd is voor het reconstrueren van die delen van de `oude rijksweg'. Omdat het college een totaalplan voor het gehele tracé `oude rijksweg' het meest logisch vindt, is besloten dat er een integraal plan opgesteld wordt waarvan ook het gedeelte van de Prins Mauritslaan dat binnen de bebouwde kom ligt en het Wolfeinde deel van uitmaken.

Om te komen tot een plan dat op een breed draagvlak kan rekenen, wil de gemeente inwoners en ondernemers actief betrekken bij het ontwerpproces. De bewoners van de Maastrichterlaan en Prins Mauritslaan hebben al een platform opgericht waarmee de gemeente in gesprek is. Voor de Neerbeekse vertegenwoordiging zijn de leden van de werkgroep benaderd die het verkeersarrangement Neerbeek begeleid heeft. Wij vragen thans met name de ondernemers van Beekerhoek, Maastrichterlaan en Prins Mauritslaan om zich aan te melden voor deelname aan dit ontwerpproces.

U kunt zich schriftelijk aanmelden bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 20 6190 AA Beek of via info@gemeentebeek.nl met vermelding van het onderwerp. Nadere informatie kunt u inwinnen bij de projectleider de heer H. Snapper, tel. 06 150 93 236. U kunt hiervoor ook deze website raadplegen.